Δαναη Μιχαλακη Γαμοσ - Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες ... / Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν.

Δαναη Μιχαλακη Γαμοσ - Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες ... / Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν.. Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Από μικρή κατάλαβε πως θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Η δανάη μιχαλάκη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «άγριες μέλισσες», η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της δρόσως. Η δανάη μιχαλάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την σειρά και την προσωπική της ζωή!

Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ένθετο «tv kous kous», η δανάη μιχαλάκη είχε δηλώσει ότι αναπολεί τις στιγμές που έμπαινε στα μέσα. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;» είπε με χιούμορ η δανάη μιχαλάκη. Ποζάρει με το πιο hot λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου.

Δανάη Μιχαλάκη: Η "διπλή" καταγωγή, η ηλικία και ο γάμος ...
Δανάη Μιχαλάκη: Η "διπλή" καταγωγή, η ηλικία και ο γάμος ... from image.fthis.gr
Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ετοιμάζονται να βιώσουν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Το πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από τη σύζυγό του. Όλες οι άγριες μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη δρόσω στις «άγριες μέλισσες». Η ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Γάμοι θα γίνουν πολλοί τον καλοκαίρι. Alex sid, δανάη μιχαλάκη τραγούδι: Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν.

Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που ερμηνεύει.

Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχθηκε στο the 2night show τη δανάη μιχαλάκη, τη δρόσω από τις άγριες μέλισσες, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ετοιμάζονται να βιώσουν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Γάμοι θα γίνουν πολλοί τον καλοκαίρι. Ανήμερα των γενεθλίων της η δανάη μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη φιλοξενήθηκε στο «the 2night show», όπου συστήθηκε στο κοινό στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η δανάη μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο φλεβάρη, βρέθηκε στην παράσταση «tango in. Μπορεί η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου να μην επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους αλλά σήμερα παντρεύονται. Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη. «θα έχουμε γάμους το καλοκαιράκι ε;», είπε ο παρουσιαστής με τη δανάη μιχαλάκη να αποκρίνεται χαμογελώντας: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. Ο η διάψευση της διάψευσης: Την ηθοποιό δανάη μιχαλάκη υποδέχτηκε ο γρηγόρης αρναούτογλου, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στη σειρά «άγριες μέλισσες». Ποζάρει με το πιο hot λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο.

Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα. Η δανάη μιχαλάκη φιλοξενήθηκε στο «the 2night show», όπου συστήθηκε στο κοινό στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Στις 7 αυγούστου, το ερχόμενο σάββατο, η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου θα ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού θα παντρευτούν στη σύρο, σε μία λιτή τελετή μεταξύ. «θα έχουμε γάμους το καλοκαιράκι ε;», είπε ο παρουσιαστής με τη δανάη μιχαλάκη να αποκρίνεται χαμογελώντας:

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες ...
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι πρώτες ... from gr.hellomagazine.com
Γάμοι θα γίνουν πολλοί τον καλοκαίρι. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα. Alex sid, δανάη μιχαλάκη τραγούδι: Ανήμερα των γενεθλίων της η δανάη μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο φλεβάρη, βρέθηκε στην παράσταση «tango in. Ποζάρει με το πιο hot λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο. Το πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από τη σύζυγό του. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς.

Η δανάη μιχαλάκη φιλοξενήθηκε στο «the 2night show», όπου συστήθηκε στο κοινό στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Έχει προκαλέσει χαμό στο διαφάνι τόσο με τον απαγορευμένο έρωτα όσο και με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος ο γιώργος παπαγεωργίου είναι σε καραντίνα με τη σύντροφό του, δανάη μιχαλάκη λόγω κορονοϊού. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Το πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή από τη σύζυγό του. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Ποζάρει με το πιο hot λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο. Η δανάη μιχαλάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την σειρά και την προσωπική της ζωή! Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που ερμηνεύει. Από μικρή κατάλαβε πως θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη δρόσω στις «άγριες μέλισσες». Ο η διάψευση της διάψευσης: Όλες οι άγριες μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους. Την ηθοποιό δανάη μιχαλάκη υποδέχτηκε ο γρηγόρης αρναούτογλου, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στη σειρά «άγριες μέλισσες».

«θα έχουμε γάμους το καλοκαιράκι ε;», είπε ο παρουσιαστής με τη δανάη μιχαλάκη να αποκρίνεται χαμογελώντας: Γάμοι θα γίνουν πολλοί τον καλοκαίρι. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ετοιμάζονται να βιώσουν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Την ηθοποιό δανάη μιχαλάκη υποδέχτηκε ο γρηγόρης αρναούτογλου, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στη σειρά «άγριες μέλισσες».

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ: Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ TOΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ...
ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ: Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ TOΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ... from coffeevibesmagazine.com
Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «άγριες μέλισσες», η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της δρόσως. Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ένθετο «tv kous kous», η δανάη μιχαλάκη είχε δηλώσει ότι αναπολεί τις στιγμές που έμπαινε στα μέσα. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς μπήκε. Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Η δανάη μιχαλάκη φιλοξενήθηκε στο «the 2night show», όπου συστήθηκε στο κοινό στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη δρόσω στις «άγριες μέλισσες».

Στις 7 αυγούστου, το ερχόμενο σάββατο, η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου θα ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού θα παντρευτούν στη σύρο, σε μία λιτή τελετή μεταξύ. Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχθηκε στο the 2night show τη δανάη μιχαλάκη, τη δρόσω από τις άγριες μέλισσες, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Ποζάρει με το πιο hot λεοπάρ μαγιό λίγο πριν τον γάμο. Ο η διάψευση της διάψευσης: Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την είναι κόρη του ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη. Όλες οι άγριες μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους. Ο λιάγκας και η σκορδά που διαψεύδουν τα όσα είπε η φιλαρέτη κομνηνού για τον γάμο του γιου της με τη δανάη μιχαλάκη. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;» είπε με χιούμορ η δανάη μιχαλάκη. Την ηθοποιό δανάη μιχαλάκη υποδέχτηκε ο γρηγόρης αρναούτογλου, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στη σειρά «άγριες μέλισσες». Η ηθοποιός μίλησε για το πώς μπήκε. Η δανάη μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο φλεβάρη, βρέθηκε στην παράσταση «tango in. Δε θα πιστεύεις πώς ήταν η δανάη μιχαλάκη με πολύ κοντά μαλλιά λίγα χρόνια πριν.